Mesajul de sarbatori al ambasadorului InfoCons Corina Martin InfoCons Protectia Consumatorului 20 decembrie 2016

In calitate de Ambasador pentru miscarea de protectie a consumatorilor, le doresc turistilor si consumatorilor romani de servicii turistice vacante si rezervari in siguranta.

Ca intotdeauna, va recomand sa aveti propriul agent de turism, care va insoteste, astfel, virtual, in calatoria sau deplasarea dorita, pentru ca el este cel care se va asigura ca zborul, rezervarea la hotel sau in croaziera si excursiile dorite se deruleaza exact asa cum le-ati planificat.

Nu ezitati sa alegeti intotdeauna o agentie de turism, verificati licenta de turism si polita de asigurare a agentiei, cititi cu atentie contractul pe care il incheiati si sunteti in siguranta!

Vacante frumoase in 2017!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal