O noua atitudine inseamna exact spiritul de care avem nevoie

Orice om cu bune intentii, mai ales de viitor (si mai cu seama cele legate de viitorul acela ce se va numi Prezent pentru copiii nostri), nu poate sa nu adere fara ezitare la o astfel de campanie. Toti visam la schimbari de mentalitate, toti speram ca ne vor fi respectate drepturile, dar nu chiar toti ne si punem la treaba sau macar pe ganduri, pentru un astfel de demers. Locuiesc in alta tara, dar am tot pasaport de cetatean roman si nu pot sa nu fiu in admiratia celor care mai fac si bine romanilor, ma gandesc ca or fi destui cei care s-au saturat de rele si nedreptati, de frustrari livrate zilnic pe la ghiseuri si … la tot pasul. 

O noua atitudine inseamna exact spiritul de care avem nevoie ca sa ne facem viata mai simpla, cu mai putine batai de cap si cu mai multe satisfactii, de orice natura. Lumea noastra, a consumatorilor, e plina de drepturi (chiar si de unele pe care, poate, nu le stim, dar le aflam prin astfel de campanii), dar e plina si de obligatii, printre care si aceea de a nu-i lasa pe altii sa ne incalce drepturile … de oameni. 

Multumesc pentru aceasta campanie! 

Mihaela Radulescu

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal