Masa rotunda “Consumul responsabil” din cadrul proiectului „Actionam responsabil! – Reteaua sociala RSC”

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Masa rotunda “Consumul responsabil” din cadrul proiectului „Actionam responsabil! – Reteaua sociala RSC”

         Astazi, 30 aprilie 2013, domnul Presedinte al A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons, Sorin Mierlea, a participat la Masa rotunda “Consumul responsabil` din cadrul proiectului `Actionam responsabil! – Reteaua sociala RSC`.

            Tema mesei rotunde a fost Consumul responsabil si a avut ca scop identificarea modalitatilor prin care consumatorul final – cel care dicteaza competitivitatea unui business – poate fi orientat catre un consum responsabil.

           InfoCons – InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu