Actiune diseminare materiale Campania Nationala “o9atitudine!”

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Actiune diseminare materiale Campania Nationala “o9atitudine!”

In perioada 24- 26 august 2012, InfoCons – InfoCons – o9atitudine!  InfoCons, unica organizatie din Romania membru cu drepturi depline in Consumers International,  membru fondator a Federatiei Asociatiilor de Consumatori din Romania a  oferit consumatorilor care au vizitat Muzeul National al Satului “Dimitrei Gusti`, precum si elevilor Scolii nr. 1 – Pantelinom – Ilfov, copiilor din Casa “Lidia` – Domnesti si membri simpatizanti  InfoCons din cadrul C.A.R.P. “Omenia` bauturi racoritoare si materiale informativ educative realizate in cadrul Campaniei Nationale “o9atitudine!`- campanie de educare si informare a consumatorilor pe diferite teme de interes care il are in prezent ca ambasador pe indragitul personaj de desene animate – Garfield.

Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea  Programelor şi Strategiilor din România – A.N.P.C.P.P.S. România – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizaţie din România cu drepturi depline în Consumers International, membră fondatoare a Federaţiei Asociaţiilor de Consumatori.

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu