Marius Vacalau – COO LS Travel Retail Romania

Se implinesc anul acesta 2 ani de zile de cand compania noastra, LS Travel Retail Romania, operatorul retelelor de magazine Inmedio si Relay, a desfasurat primul proiect sub umbrela `o9atitudine`   impreuna cu InfoCons. 

Prin demersurile intreprinse, InfoCons s-a angajat intr-o lupta titanica ce vizeaza atat educarea consumatorului roman si transformarea lui intr-un consumator avizat cat si reglementarea si `curatirea` mediului economic unde, din pacate, exista inca multe situatii neconforme unei economii de piata libere, bazata pe concurenta loiala intre agentii economici.

Avand in vedere misiunea companiei noastre de a facilita accesul oricarui cetatean la informatie, parteneriatul nostru cu InfoCons este unul natural si strategic. Suntem mandri sa putem sustine demersurile organizatiei si suntem convinsi ca, prin dedicatia aratata, proiectul `o9atitudine` nu poate fi decat un succes pe ambele planuri mentionate.  

 
Marius Vacalau – COO LS Travel Retail Romania

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal