Marinela Vasilica Ardelean – specialist in enogastronomie InfoCons Protectia Consumatorului 08 iulie 2015

‘Sunt de aproape 10 ani în industria vinului. Am lucrat și lucrez îndeaproape cu numeroși producători, aproape în fiecare zi. Știu că gradul de încredere al consumatorilor în produsele oferite este unul dintre elementele esențiale pentru orice produs aflat pe piață.

De obicei, atunci când vorbim de încredere, ne referim doar la încrederea consumatorului în producător. Încrederea se construiește în timp și este influențată de o mulțime de factori, începând de la: imagine, brand, etichetă, informații disponibile. Iar lista poate continua…

Dar ce ai spune dacă fiecare dintre noi am putea contribui la creșterea gradului de încredere în produsele pe care le cumpărăm? Pentru că, DA, ȘI NOI PUTEM FACE ACEST LUCRU! Putem să sporim gradul de siguranță al consumatorilor, putem să reducem la minim riscul achiziționării unui produs contrafăcut sau chiar de contrabandă; dar, mai ales, putem să creștem valoarea produselor prin încrederea pe care o construim împreună.

Toate acestea pot fi realizate prin plata cu cardul! Această modalitate de plată este preferată în țările europene și oferă nenumărate avantaje atât pentru noi, consumatorii, pentru producători, cât și pentru societate, în general. Plătind cu cardul, comisionul este zero, proveniența produsului este sigură, iar trasabilitatea ușor de verificat’.

Marinela Vasilica Ardelean – specialist in enogastronomie

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal