Maica Timoteia – Manastirea VARATEC

Intr-o societate bazata pe consum in care persoana este expusa unor pericole foarte mari,misiunea dv de a ne indruma si proteja prin faptele si proiectele lansate,este o adevarata educatie in formarea unei '' constiinte responsabile'' fata de tot ceea ce ne inconjoara.

Personal de cand colaboram  am invatat sa fiu mai atenta in alegere produselor pe care le consum tinand cont  din mediul din care provin acestea.

Va multumesc ca-mi dati ocazia sa-mi exprim recunostinta si aprecierea fata de dv. in munca titanica pe care o desfasurati cu intreaga echipa.

La multi si binecuvantati ani. Cu ocazia implinirii a 10 ani de activitate.

Maica Timoteia

Manastirea VARATEC

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal