Lansarea proiectului de implementare a primei platforme online pentru colectarea cotizatiilor anuale ale membrilor simpatizanti

Bucuresti, 14 martie 2015 – InfoCons – InfoCons a infiintat in luna noiembrie 2014, structura de economie sociala, fara personalitate juridica `Ajuta-ne sa te ajutam`, in cadrul proiectului: “S.E.S. – Sa Evoluam Sustenabil!` – POSDRU/168/6.1/S/145501.

S.E.S.-ul – `Ajuta-ne sa te ajutam`, este o platforma online, destinata colectarii cotizatiilor anuale ale membrilor simpatizanti ai InfoCons, respectiv strangerii de fonduri in campaniile sociale in care este implicata InfoCons si colaboratorii acesteia. Platforma ce va fi creeata in cadrul structurii de economie sociala “Ajuta-ne sa te ajutam` se adreseaza consumatorilor din intreaga tara, si utilizeaza canale multiple (site web, aplicatii mobile, aplicatii ale partenerilor) de educare si informare, in acelasi timp punandu-i in contact cu A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons.

`Ne propunem sa oferim consumatorilor un serviciu complex si complet prin care vor avea acces la un pachet de servicii cu valoare adaugata, ca acces la teste-comparative, asistenta juridica, evenimentele asociatiei, evenimente si informari, precum si posibilitatea de a depune reclamatii prin mai multe metode moderne: aplicatii mobile, portal web si chiar aplicatii proprii ale comerciantilor, cu care platforma se va interfata.` – a declarat Sorin Mierlea, presedintele InfoCons – InfoCons.

Platforma ce va fi creeata in cadrul structurii de economie sociala “Ajuta-ne sa te ajutam` se adreseaza consumatorilor din intreaga tara prin intermediul unor canale multiple (site web, aplicatii mobile, aplicatii ale partenerilor), si doreste sa ajute la educarea si informarea acestora, punandu-i in contact cu A.N.P.C.P.P.S. Romania.

Orice consumator poate beneficia rapid de informații utile și servicii pe telefonul mobil, accesand site-ul web dezvoltat in cadrul proiectului sau folosind aplicații terțe, puse la dispoziție de colaboratorii InfoCons – InfoCons (ex: numere utile apelabile direct din aplicație – Poliție, autoritați etc, sfaturi utile de achiziție a unor produse și servicii; depunerea unei reclamații online).

Structura de economie sociala , fara personalitate juridica `Ajuta-ne sa te ajutam`, din cadrul proiectului: “S.E.S. – Sa Evoluam Sustenabil!` este un proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013 ce se inscrie pe axa prioritara 6 ‘Promovarea incluziunii sociale’, domeniul major de interventie 6.1 ‘Dezvoltarea economiei sociale’ şi are o perioadă de implementare de 12 de luni.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal