Lansare platforma structura de economie sociala “Ajuta-ne sa te ajutam`

Structura de economie sociala fara personalitate juridica “Ajuta-ne sa te ajutam`, infiintata de InfoCons, lanseaza platforma de educare si informare pentru consumatori www.ajutanesateajutam.ro.

In cadrul platformei, consumatorii pot beneficia de:

  • Informari cu privire la activitatea de zi cu zi a organizatiei;
  • Informari cu privire la campaniile si evenimentele organizate de organizatie si partenerii acesteia
  • Informatii detaliate cu privire la drepturile consumatorilor si obligatiile consumatorilor.
  • Sfaturi utile pentru diverse situatii in care se pot regasi consumatorii ;
  • Acces la formular electronic de reclamatie, prin care se pot detalia problemele reclamate, se pot atasa fotografii luate in locatia reclamata, atasa documente relevante pentru caz.
  • Acces la Teste-Comparative.ro, portal independent pentru testarea produselor si serviciilor la nivel national, operat de A.N.P.C.P.P.S.Romania -InfoCons si prin care consumatorii pot afla informatii complete despre produse si servicii, in cosecinta pot lua decizii de achizitie in deplina cunostiinta de cauza
  • Plata online cotizatiei de membru al A.N.P.C.P.P.S.Romania -InfoCons , utilizand SMS-ul sau cardul.

Platforma poate fi utilizata pe telefoane mobile, tablete, dar si prin accesarea unui browser web, pe orice calculator.

Structura de economie sociala fara personalitate juridical “Ajuta-ne sa te ajutam` a fost infiintata in cadrul Proiectului “S.E.S. – Să Evoluăm Sustenabil` cofinanțat prin Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, POSDRU/168/6.1/S/145501.

Proiectului “S.E.S. – Să Evoluăm Sustenabil` este desfășurat în parteneriat cu Asociația C4C – Communication for Community, Confederația Națională a Persoanelor cu Dizabilități din Grecia, , Centrul Parteneriat pentru Egalitate, Institutul Român pentru Dezvoltare Sustenabilă și Asociația 4CAREER.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal