Lansare Campanie “Si eu sunt cetatean european cu o9atitudine si am drepturi!” in parteneriat cu Asociatia Nevazatorilor din Romania

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Lansare Campanie “Si eu sunt cetatean european cu o9atitudine si am drepturi!” in parteneriat cu Asociatia Nevazatorilor din Romania

Cu ocazile Zilei Europei (9 mai), InfoCons – InfoCons, in baza Protocolului de Colaborare incheiat cu Asociatia Nevazatorilor din Romania lanseaza Programul de Consiliere, consultanta cat si accesul la informatie destinat persoanelor cu deficiente de vedere. In cadrul acestui Program membrii Asociatiei Nevezatorilor din Romania vor avea la dispozitie  numarul scurt 0219615 , tasta 5 – numar de telefon cu tariff normal in reteaua Telekom, apelabil din toate retelele.

Programul se desfasoara sub egida Campaniei Nationale “Si eu sunt cetatean european cu o9atitudine si am drepturi!`

 “Asociația Nevazatorilor din Romania care, prin statutul și misiunea sa, apara și promoveaza drepturile cetațenilor din țara noastra de toate varstele cu diferite grade de dizabilitate vizuala, are ca obiectiv, in parteneriat cu Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania, realizarea de elemente si servicii de acces la o corecta informare a persoanelor cu deficiente de vedere, prin mijloacele specifice lor in calitatea lor de consumatori.

Si nevazatorii din Romania sunt cetateni europeni si au aceleasi drepturi ca toti ceilalti cetateni ai Uniunii. Intregul context al vieti lor cotidiene trebuie accesibilizat pentru a se acorda egalitatea de sanse la informatie si orice tip de activitate.

 

`Si eu sunt cetatean european si am drepturi!`

   Tudorel Tupiluși

Presedinte interimar Asociatia Nevazatorilor din Romania

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal