Domnul Sorin Mierlea participa la Conferinta “ Transparenta si Date Deschise – Anticoruptie si Securitate”

Domnul Sorin Mierlea – Presedinte InfoCons – InfoCons, participa astazi 09 iunie 2015 la conferinta “ Transparenta si Date Deschise -Anticoruptie si Securitate` parte a programului “Strategic Initiatives`, organizata de Institutul Social Democrat “Ovidiu Sincai` in parteneriat cu Secretariatul General al Guvernului Romaniei, la Palatul Parlamentului.

Evenimentul se inscrie in suita de manifestari “Strategic Initiatives` care au drept obiectiv promovarea si dezvoltarea conceptelor de transparenta si date deschise, precum si implementarea practica a acestora in Administratia publica.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

InfoCons participa la confernita "Transparenta si Date Deschise -Anticoruptie si Securitate"

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal