La multi ani tuturor angajatilor si angajatorilor cu prilejul Zilei Mondiale pentru Munca Decenta

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. La multi ani tuturor angajatilor si angajatorilor cu prilejul Zilei Mondiale pentru Munca Decenta

Cu prilejul Zilei Mondiale pentru Munca Decenta, celebrata astazi, 7 octombrie, Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si  Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons ureaza  tuturor angajatilor si angajatorilor un sincer La multi ani, alaturi  de realizarea tuturor dezideratelor propuse!

In anul 2008, Organizatia Internationala a Muncii, impreuna cu  Confederatia Internationala a Sindicatelor, a propus consemnarea  acestei zile prin participarea sindicatelor de pretutindeni in lume,  la mitinguri si marsuri.

Prin acestea, se atrage guvernelor si patronatelor, asupra dreptului  fiecarui om la munca si la un venit corespunzator care sa-i asigure un  trai decent. Ziua Internationala pentru Munca Decenta este marcata  annual in peste 100 de tari, unde sindicatele revendica asigurarea  remunerarii corecte si echitabile a muncii, protectia sociala,  respectarea drepturilor si libertatilor angajatilor si calitatea  locurilor de munca.

Cu ocazia Zilei Mondiale pentru Munca Decenta, A.N.P.C.P.P.S Romania – InfoCons aduce un omagiu acestui prilej de reconstientizare a rolului  pe care respectul fata de oameni il are in contextul relatiei angajat – angajator si isi exprima intreaga consideratie pentru activitatea  sindicala cu rol protectiv in domeniul respectarii drepturilor si  libertatilor angajatilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu