Alimentele fac parte din viața noastră de când ne naștem pana la finalul vieții. In trecut, oamenii nu aveau acces la atât de multa informație, însă acum, avem liber la cunoștințe noi si dorim sa fiți cat mai informați, mai ales in ceea ce privește risipa alimentara care afectează lumea întreaga. Haideți sa fim schimbarea pe care o așteptam de la cei din jur.

Vizionați acest clip pentru a afla modul corect de depozitare al alimentelor, pentru a fi mai educat si responsabil, si nu in ultimul rând, pentru a economisi timp, energie si bani!

CLIPUL POATE FI VIZIONAT AICI (CLICK)

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu