Instituția Prefectului Giurgiu , Prefect Florentina Stănculescu – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Florentina Stanculescu Prefect Giurgiu

Instituția Prefectului Giurgiu

Prefect Giugiu

Florentina Stănculescu

Ziua Protecției Consumatorilor în România – InfoCons – reprezintă o ocazia anuală de a reitera importanța consumatorilor și drepturilor și intereselor acestora , în contextul unei piețe corecte, sigure și durabile, pe care ne-o dorim cu toții.

Asigurarea respectării efective și corecte a drepturilor și intereselor consumatorilor este la fel de importantă ca existența lor, fie că vorbim despre servicii publice, despre educație, cultură sau alte tipuri de bunuri și servicii și trebuie să reprezinte o preocupare constantă a instituțiilor responsabile.

În același timp, studiile de specialitate relevă că dacă sunt mai bine informați și dețin mai mute cunoștințe legate de drepturile lor, cetpțenii manifestă mai multă încredere. În această ecuație interveniți dumneavoastră, reprezentând un reper în domeniul protecției consumatorilor din România, prin educarea și informarea cetățenilor asupra a ceea ce consumă, iar prestigiul național și recunoașterea internațională a rezultatelor activității dumneavoastră dovodesc că sunteți adevărați profesioniști.

Cu ocazia împlinirii a 20 de ani de activitate pentru Asociația InfoCons, transmit gânduri bune, de sănătate, prosperitate și împliniri tuturor celor care, cu perseverență, pricepere și pasiune, protejează și sprijină cetățenii, oferind un plus de stabilitate întregii societăți.

Totodată, gândurile mele se îndreaptă către consumatori, de a căror implicare directă este întotdeauna nevoie, pentru că dacă aceștia de informează corect și semnalează instituțiilor responsabile orice abuz, proceslul de protejare și gradul de satisfacție ale cetățeanului se îmbunătățesc considerabil.

Vă asigur că Instituția Prefectului – județul Giurgiu va rămâne în continuare un partener de nădejde al demersurilor dumneavoastră puse în slujba cetățeanului.

Un consumator informat și protejat este un cetățean sănătos și voios!

Testimonialul poate fi vizualizat AICI

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal