Fii un consumator informat!

Verificati inainte de achizitionarea produselor tip pate :

– termenul de valabilitate;

– ingredientele de pe etichetele produselor sunt mentionate in ordine descrescatoare, dupa proportia fiecarui ingredient;

– aditivii alimentari (E-urile) mentionati pe eticheta produsului;

InfoCons a realizat studiul pe produse tip pate vegetal cat si o serie de teste comparative.

Infocons este alaturi de consumatori prin alegerea produselor si serviciillor in cunostinta de cauza accesand aplicatia ce se descarca gratuit:

banner-appstorebanner-google-play

Printr-o simpla scanare a codului de bare a produsului dorit puteti obtine informatii care va pot ajuta la alegerea produsului, aplicatie in care regasiti informatii a peste 23.000 de produse incepand de la produse alimentare, cosmetice pana la produse electronice si electrocasnice.

“Ajuta-ne sa te ajutam! Impreuna putem cu adevarat sa avem acces la produse de calitate si drepturile noastre sa fie respectate in calitate de consumatori europeni cu o9atitudine!`

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Nu uita! Cere bonul fiscal! Ia atitudine! Daca vrei sa faci o sesizare suna la 0219551 – Telefonul consumatorului

Descarca aplicatia InfoCons

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Descarca aplicatia InfoCons
Meniu