InfoCons:Top 10 masini in functie de clasa din care fac parte!

Verifica aici top 10 masini din clasa limuzinelor! In cadrul aceluiasi Studiu, veti gasi topuri pe masini din alte clase precum Clasa Cabrio, Clasa SUV, Clasa Pick-up si Clasa Roadster.

Clasa limuzina:
1.    BMW    520d touring
2.    AUDI    A4 Avant 2.0 TDI
3.    BMW    520d touring
4.    MERCEDES    E 220 CDI BlueEFFICIENCY T-Modell
5.    AUDI    A4 Avant 2.0 TDI e
6.    MERCEDES    E 200 CDI BlueEFFICIENCY T-Modell
7.    AUDI    A6 Avant 2.0 TDI
8.    MERCEDES    C 200 CDI BlueEFFICIENCY T-Modell
9.    BMW 320d touring EfficientDynamics Edition

10.    MERCEDES    E 220 CDI BlueEFFICIENCY T-Modell

          Testele sunt realizate in laboratoare acreditate din reteaua independenta de industrie din cadrul retelei International Consumer Research&Testing (I.C.R.T). Acestea sunt oferite spre informare de Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si  Strategiilor din Romania in cadrul Campaniei “o9atitudine!`, A.N.P.C.P.P.S. Romania fiind membra I.C.R.T.     

            Pentru mai multe informatii si detalii privind acest Top 10 Masini in functie de clasa in care fac parte dar si despre alte topuri pe masini , dupa alte criterii, viziteaza pagina www.testecomparative.ro!
           

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal