Dificultățile tehnice pe care se poate să le fi întampinat săptămâna trecută la accesarea InfoCons.ro sau la utilizarea aplicațiilor InfoCons s-au datorat mutării portalului nostru pe un server nou, mai performant. Vă asiguram că datele dumneavoastra sunt, ca și până acum, în deplina siguranță și vă invităm să vă bucurați de un InfoCons.ro mai rapid și mai fiabil.

Totodată, dorim cu această ocazie să ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate de către dificultățile tehnice apărute în urma procesului de schimbare a serverului.

Actualizări importante vor urma în perioada următoare, prin care dorim îmbuntățirea experienței utilizatorilor în navigarea portalului și simplificarea accesului la informațiile căutate.

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!*

*Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu