1.ATOMIC HAWX 90 Woman
2.ATOMIC HAWX 100
3.  LANGE Super exclusive
4. HEAD Vector 110
5. TECNICA Dragon 100 Ultrafit
6. NORDICA Speedmachine 115 W
7. NORDICA Speedmachine 130
8. DALBELLO Axion 10
9. HEAD Dream 10.5
10. DALBELLO Raya 10
          In cadrul acestui test, specialistii au  urmarit parametrii precum eficienta ajustarilor, izolarea termica sau confortul ortopedic.

         Testul este realizat in laboratoare acreditate din reteaua independenta de industrie din cadrul retelei International Consumer Research&Testing (I.C.R.T). Acesta este oferit spre informare de Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si  Strategiilor din Romania in cadrul Campaniei “o9atitudine!`, A.N.P.C.P.P.S. Romania fiind membra I.C.R.T.    

         Pentru mai multe informatii si detalii privind acest Test Comparativ despre clapari in varianta completa, dar si despre alte produse, viziteaza pagina www.testecomparative.ro!

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu