InfoCons te informează: România sărbătoreşte astăzi 11 ani de la invitaţia de aderare la N.A.T.O.

În urmă cu 11 ani, România era invitată să adere la Alianţa Nord-Atlantică. Se întâmpla în timpul Summit-ului N.A.T.O de la Praga din 21-22 noiembrie 2002. La acel moment, aliaţii au lansat invitaţii de aderare pentru șapte state: Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, România, Slovacia şi Slovenia.

Un an şi patru luni mai târziu, la 29 martie 2004, România a devenit oficial membru NATO. În perioada 2 – 4 aprilie 2008, România a găzduit Summit-ul NATO de la Bucureşti, care a reprezentat cel mai mare eveniment de politică externă organizat de ţara noastră.

InfoCons – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal