InfoCons te informeaza: 9 noiembrie – Ziua Internationala Antifascism si Antidiscriminare

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. InfoCons te informeaza: 9 noiembrie – Ziua Internationala Antifascism si Antidiscriminare

Ziua de 09 noiembrie este Ziua Internationala de Lupta Impotriva Fascismului si Antisemitismului. In aceasta zi,  sunt comemorate victimele asa-numitei ‘Nopti de cristal’ din anul 1938. Peste 30.000 de persoane au fost trimise in tabere de concentrare, iar alte 100  de persoane au fost ucise. Mai bine de 7.000 de magazine au fost distruse si 200 de sinagogi, arse.

InfoCons – InfoCons – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Descarca aplicatia InfoCons
Meniu