În anul 2018, 85% dintre persoanele cu vârste cuprinse între 16 și 74 de ani din Uniunea Europeană (UE) au raportat că au folosit internetul în ultimele trei luni. Această cotă a variat de la 98% în Danemarca până la 65% în Bulgaria.

Utilizarea internetului a crescut rapid de-a lungul anilor – în 2007 sa situat la 57%, iar în 2012 la 73%.

Internetul a fost utilizat în principal pentru a trimite / primi e-mailuri (73%) și pentru a găsi informații despre bunuri și servicii (70%). Majoritatea utilizatorilor au folosit internetul pentru a viziona conținut video de la servicii comerciale sau de partajare (57%), de a participa la rețele sociale (56%), de a utiliza facilități bancare (54%) și de a căuta informații despre sănătate (52%).

Sursa: ec.europa.eu

Citește și:

Sfaturi practice pentru economisirea energiei într-un living

Ești asigurat? Cum te-ai asigurat? Ai citit contractul de asigurare?

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: [email protected]

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu