InfoCons: Sedinta Comisiei pentru eticheta UE Ecologica

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. InfoCons: Sedinta Comisiei pentru eticheta UE Ecologica

 

Reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania au participat in data de 20.04.2012 la sedinta Comisiei pentru eticheta UE Ecologica, consiliu in care asociatia de consumatori este membra.

Sedinta a avut loc la sediul Ministerului  Mediului si Padurilor , Sala  de Consiliu.

In cadrul acestei sedinte au fost prezentate si discutata doua dosare privind acordarea etichetei ecologice.In urma  depunerii si verificarii documentatie  aferente precum si a votului, cele doua societati din domeniul vopselurilor au obtinut eticheta ecologica.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu