InfoCons: Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania participanti in cadrul sedintetei Consiliului de Export al Romaniei

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. InfoCons: Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania participanti in cadrul sedintetei Consiliului de Export al Romaniei

Astazi, 25 iunie 2012, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons au participat la sedinta Consiliului de Export alRomaniei, din cadrul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

Printre subiectele dezbatute in cadrul acestei reuniuni, se numara si prezentarea Programului de Actiuni privind pregatirea accesarii si implementarii fondurilor europene in perioada 2014-2020, de catre Ministerul Afacerilor Europene.

De asemenea, domnul Director al al Departamentului de Comert Exterior, Costin Lianu, a prezentat propunerile pentru Programului de târguri şi expoziţii internaţionale pentru anul 2013.

A.N.P.P.C.P.P.S. Romania este membra a Consiliului de Export al Romaniei inca din anul 2010.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania -InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu