InfoCons: Reprezentantii InfoCons-o9atitudine! au participat la Festivitatea de deschidere a celei de-a XIV-a editii a Taberei Nationale de Proiecte de Mediu de la Muncel, jud. Iasi.

In data de 21 iulie 2012, reprezentantii InfoCons-o9atitudine! au participat la Festivitatea de deschidere a celei de-a XIV-a editii a Taberei Nationale de Proiecte de Mediu de la Muncel, jud. Iasi.

A.N.P.C.P.P.S. Romania, in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, organizeaza in fiecare an acest concurs de proiecte de mediu, in cadrul caruia participa elevi de gimnaziu si liceu din toata tara, care au castigat concursurile la nivelul judetului din care apartin.

Pentru participarea la acest concurs, elevii au pregatit atat o lucrare scrisa, cat si una practica, pe teme de protectia mediului. Pe parcursul a doua zile, 21 si 22 iulie, juriul, care este format din profesori universitari si reprezentanti ai Agentiei Nationale de Protectia Mediului, vor analiza lucrarile si vor decide castigatorii. Festivitatea de premiere va avea loc marti, 24 iulie 2012, cand reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania-o9atitudine! vor oferi diplome si premii, atat castigatorilor, cat si celorlalti participanti.

InfoCons – InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International,  membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal