InfoCons: reprezentantii InfoCons au participat la Conferinta “CAPITALULUI ROMÂNESC – Capitalul autohton: stimulat sau discriminat?”

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. InfoCons: reprezentantii InfoCons au participat la Conferinta “CAPITALULUI ROMÂNESC – Capitalul autohton: stimulat sau discriminat?”

In data de 05 iulie 2012, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons au participat la Conferinta “CAPITALULUIROMÂNESC – Capitalul autohton: stimulat sau discriminat?`  organizata de FinMedia la JW Marriott Bucharest.

In cadrul evenimentului au fost discutate subiecte referitoare la soarta capitalului romanesc si a valorilor romanesti. La conferinta au participat atat oameni politici, bancheri, finantatori, avocati si firme de consultanta, antreprenori romani si straini, precum si ong-uri in domeniu.

Conferinat a avut doua subiecte de dezbatere : mijloacele de promovare si stimulare a dezvoltarii capitalului romanesc si facilitarea accesului la finantare a companiilor romanesti viabile.

InfoCons -InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu