InfoCons prezent la evenimentele organizate la Arad si Bucuresti de Liga Asociatiilor de Proprietari HABITAT

În perioada 5-7 Octombrie 2023, a avut loc la Arad Conferința Asociașiilor de Proprietari, organizată cu ocazia aniversării a 30 ani de la înființarea U.L.A.L. Arad. Evenimentul a fost organizat de LIGA ASOCIAŢIILOR DE PROPRIETARI HABITAT si ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU LOCUINŢE CASA PLUS.

InfoCons în calitate de Partener a oferit participanților “Jurnalul Evenimente Imobil” parte integranta a Cartii tehnice a constructiei  – proiect destinat spatiilor publice si private, avand ca obiectiv gestionarea imobilelor din punct de vedere al intretinerii, reparatiilor, modificarilor efectuate atat din perspectiva calitatii, a trasabilitatii materialelor utilizate, a evidentei manoperei specializate, dar si de reducere a componentei de evaziune fiscala si utilizarii materialelor neconforme din punct de vedere al securitatii si sigurantei cetateanului care achizitioneaza un astfel de spatiu sau care acceseaza un astfel de spatiu public sau privat.

Acest proiect se incadreaza in bunele practici europene si este in conformitate cu legislatia nationala si tine cont de tematica de control a autoritatii competente in domeniul securitatii si sigurantei constructiilor, securitatii si sigurantei cetatenilor dar si pentru limitarea practicilor comerciale incorecte si inselaciunea consumatorului.

 

Acest material a fost oferit de asemenea si participantilor la dezbaterea organizata miercuri, 27.09.2023, ora 11.00sediul ELCEN avand ca tema  TERMOFICAREA -SEZONUL DE INCALZIRE 2023 – 2024

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal