InfoCons partener la reinterpretarea captivantă a celebrei capodopere a lui Verdi – La Traviata la Cluj

Marți , 18 Iunie 2024 , orele 10:00 , InfoCons , în calitate de partener , vă invită să descoperiți o reinterpretare captivantă a celebrei capodopere a lui Verdi – La Traviata .

Citește și : ZIUA ROMÂNIEI LA OPERĂ cu ”o9atitudine!” 1 Decembrie 2023

DescOperă La Traviata va lua viață în regia lui Alexandru Nagy și a coregrafei Sandra Mavhima , sub bagheta dirijorului Daniel Jinga .

Spectacolul nu este doar o reprezentație clasică a operei. Este o călătorie modernă și emoționantă destinată cu precădere publicului tânăr. Interpreții, soliști talentați ai Studioului, aduc pe scenă o versiune contemporană, plină de viață și pasiune.

Citește și : Importanța Drepturilor de Proprietate Intelectuală în Muzica de Operă: Perspectiva unui Regizor

Evenimentul se va desfășura la Opera Națională Română Cluj-Napoca , Sala Lucia Stănescu .

 

Fii original cu o9atitudine !

InfoCons – Organizatie Europeana pentru Protectia Consumatorului si Promovarea Programelor si Strategiilor , membra cu drepturi depline in Organizatia Mondiala Consumers International , membra in ANEC, membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori , avand Secretariatul General in Bucuresti, Bd. Marasesti, nr. 127-129, sector 4, tel: 021/319.32.66; fax: 031/101.25.15, mail : secretariat@infocons.ro

O scurta prezentare a celebrei capodopere a lui Verdi – La Traviata se poate vedea AICI .

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal