InfoCons: A.N.P.C.P.P.S. Romania – membru cu drepturi depline in cadrul Consumers International!

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. InfoCons: A.N.P.C.P.P.S. Romania – membru cu drepturi depline in cadrul Consumers International!

Cu peste 220 de organizaţii membre din 115 ţări, Consumers International a construito puternică mişcare internaţională pentru a ajuta la protejarea şi reprezentarea consumatorilor de pretutindeni.

Fondată în 1960, Consumers International militeaza pentru un viitor corect, sigur şi durabil pentru toţi consumatorii într-o piaţă globală din ce în ce dominat de corporaţii internaţionale.

InfoCons, cu Secretariatul General in Bucuresti, Str. Muzelor, nr. 1, Sector 4, Cod Postal 040191, Romania,tel./fax:031/402.26.32e-mail: [email protected], www.protectia-consumatorilor.ro,este o organizatie neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

 

Descarca aplicatia InfoCons

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Descarca aplicatia InfoCons
Meniu