In cadrul evenimentului organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Proprietatii Intelectuale, A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons a mai desemnat 4 Ambasadori ai Miscarii de Protectia Consumatorilor

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. In cadrul evenimentului organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Proprietatii Intelectuale, A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons a mai desemnat 4 Ambasadori ai Miscarii de Protectia Consumatorilor

In fiecare an, pe 26 aprilie, statele-membre ale Organizatiei Mondiale a Proprietatii Intelectuale (OMPI) sarbatoresc Ziua Mondiala a Proprietatii Intelectuale, subliniind astfel rolul acestei ramuri a dreptului in dezvoltarea economica, culturala si sociala a tuturor statelor lumii.

Cu aceasta ocazie InfoCons, a organizat in data de 28 aprilie 2014, la Curtea de Apel Bucuresti, un eveniment dedicat acestei zile.

In cadrul acestuia au participat reprezentanti, ai ministerelor, autoritatilor de reglementare si aplicare a legislatiei in domeniul proprietatii intelectuale, ambasadelor, camerelor de comert si industrie, asociatiilor profesionale si patronale, titularilor dreptului de proprietate intelectuala, care ne-au adresat cateva cuvinte cu privire la drepturile de proprietate intelectuala si importanta acestora.

La acest eveniment au fost desemnati noi Ambasadori ai Miscarii de Protectia Consumatorilor din Romania:

In cadrul evenimentului ocazionat cu celebrarea Zilei Mondiale a Proprietatii Intelectuale, Anca Sigartau a transmis un mesaj tuturor celor prezenti, despre importanta respectarii drepturilor de autor din perspectiva artistilor. Totodata, cu aceasta ocazie, dna. Anca Sigartau a primit distinctia de ‘Ambasador al miscarii de protectie a consumatorilor’.

Ziua Mondiala a Proprietatii Intelectuale - Doamna Anca Sigartau - Ambasador al Miscarii de Protectie a Consumatorilor

Am fost onorat sa o avem alaturi de noi la evenimentul ocazionat cu celebrarea Zilei Mondiale a Proprietatii Intelectuale pe distinsa Anca Turcasiu, care a transmis un calduros La multi ani!, tuturor consumatorilor, cu acest prilej. Totodata, cu aceasta ocazie, dna. Anca Turcasiu a primit distinctia de ‘Ambasador al miscarii de protectie a consumatorilor’.

Ziua Mondiala a Proprietatii Intelectuale - Doamna Anca Turcasiu - Ambasador al Miscarii de Protectie a Consumatorilor

Domnul Visoianu Corneliu, consilierul primului-ministru, a urat tuturor consumatorilor La multi ani!, cu ocazia Zilei Internationale a Proprietatii Intelectuale, celebrata de A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons la Curtea de Apel Bucuresti – Sala Pasilor Pierduti.

Ziua Mondiala a Proprietatii Intelectuale - Domnul Visoianu Corneliu, consilierul primului-ministru

Academia de Studii Economice a fost reprezentata la evenimentul ocazionat de celebrarea Zilei Mondiale a Proprietatii Intelectuale de doamna Cecilia Ioana Popescu, Prodecan al Facultatii de Marketing. Multumesc pentru sprijinul acordat si pentru cuvintele adresate auditoriului! Este important ca fiecare dintre noi sa beneficieze de educatie in acest sens, pentru a respecta si promova drepturile de proprietate intelectuala!

Ziua Mondiala a Proprietatii Intelectuale - Doamna Cecilia Ioana Popescu, Decan al Facultatii de Marketing, Academia de Studii Economice

De asemenea, in cadrul acestui eveniment, au fost acordate diplome Partenerilor care ne-au sprijinit in activitatea noastra, pentru buna colaborare si implicare a acestora:

Ii multumim distinsei doamne Alice Barb, director al Centrului Cultural ‘Casa Artelor’ Sector 3, partener al Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons, pentru sprijinul acordat organizarii evenimentului ocazionat cu celebrarea Zilei Mondiale a Proprietatii Intelectuale.

Ziua Mondiala a Proprietatii Intelectuale - Alice Barb, director al Centrului Cultural Casa Artelor

– Domnul Prof. Marcel Peţanca

Ziua Mondiala a Proprietatii Intelectuale - Prof. Marcel Petanca

– Prefectul Municipiului Bucuresti, domnul Paul Nicolae Petrovan, a tinut o alocutiune cu prilejul celebrarii Zilei Mondiale a Proprietatii Intelectuale, eveniment organizat de InfoCons – InfoCons in data de 28.04.2014, la Curtea de Apel Bucuresti.

Ziua Mondiala a Proprietatii Intelectuale - Domnul Paul Nicolae Petrovan - Prefectul Municipiului Bucuresti

– Domnul Vitalie Panis, Director General al Centrului National de prelucrare a Datelor cu Caracter Personal din Republica Moldova, a subliniat importanta colaborarii Centrului cu InfoCons – InfoCons in materia respectarii drepturilor de proprietate intelectuala. Ziua Mondiala a Proprietatii Intelectuale - Domnul Vitalie Panis - presedintele Centrului National de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal din Republica Moldova

Doamna Elisabeta Rosu, Vicepresedinte a Curtii de Apel Bucuresti, a deschis seria cuvantarilor in cinstea Zilei Internationale a Proprietatii Intelectuale. Cu acest prilej, A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons a organizat, cu sprijinul Centrului Cultural ‘Casa Artelor’ Sector 3, evenimentul anual de celebrare a Zilei Mondiale a Proprietatii Intelectuale.

Ziua Mondiala a Proprietatii Intelectuale - Doamna Elisabeta Rosu, Vicepresedinte a Curtii de Apel Bucuresti

Flavio Biondi, reprezentant al ADICONSUM, partenerul din Italia al Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons in cadrul proiectului european MEisMINE, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Internationale a Proprietatii Intelectuale din perspectiva legislatiei italiene, in ceea ce priveste drepturile de autor.

Ziua Mondiala a Proprietatii Intelectuale - Domnul Flavio Biondi reprezentant al ADICONSUM Asociatie de Protectia Consumatorilor din Italia

La acest eveniment au mai luat cuvantul:

Ministerul Afacerilor Externe a fost alaturi de InfoCons – InfoCons, prin domnul Inspector General Silviu Gabriel Barbu, care a tinut o alocutiune cu privire la importanta fiecaruia dintre noi de a cunoaste drepturile de proprietate intelectuala si a le respecta! Fii alaturi de InfoCons si spune Nu Contrafacerii! Nu Pirateriei!

Ziua Mondiala a Proprietatii Intelectuale - Domnul Silviu Gabriel Barbu - Inspector General - Ministerul Afacerilor Externe

In cadrul evenimentului ocazionat cu celebrarea Zilei Mondiale a Proprietatii Intelectuale, doamna Ramona Bulcu – Procuror – Parchetul de pe Langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a transmis un mesaj tuturor celor prezenti, despre importanta respectarii drepturilor de autor. Sa respectam impreuna drepturile de proprietate intelectuala! Spune Nu Contrafacerii! Nu Pirateriei!

Ziua Mondiala a Proprietatii Intelectuale - Doamna Ramona Bulcu - Procuror - Parchetul de pe Langa Inalta Curte de Casatie si Justitie

Bunul nostru prieten, actorul George Ivascu a vorbit auditoriului participant la celebrarea Zilei Mondiale a Proprietatii Intelectuale despre importanta drepturilor de autor din perspectiva unui artist. Multumim pentru participare si sper ca acesta sa fie doar inceputul pentru o mai buna consolidare a respectului fata de drepturile de autor, pe care fiecare dintre noi are datoria de a-l arata! Spuneti si voi NU Contrafacerii! NU Pirateriei!

Ziua Mondiala a Proprietatii Intelectuale - Domnul George Ivasscu - Ambasador al Miscarii de Protectia Consumatorilor - InfoCons

Domnul Peter Oostveen – ambasador al miscarii de protectie a consumatorilor a transmis un mesaj de sustinere in continuare a demersurilor Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons de respectare a drepturilor de autor si de lupta contra obiectelor, bunurilor contrafacute! Evenimentul ocazionat cu celebrarea Zilei Mondiale a Proprietatii Intelectuale a reprezentat un deosebit prilej de a atrage atentia asupra importantei acestor drepturi! Nu uita: spune NU Contrafacerii! NU Pirateriei!

Ziua Mondiala a Proprietatii Intelectuale - Domnul Peter Oostveen - Ambasador al Miscarii de Protectia Consumatorilor

Domnul Alexandru Cristian Strenc, Vicepresedinte al Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci (O.S.I.M.), a sustinut o alocutiune in cadrul evenimentului organizat de A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons cu prilejul Zilei Mondiale a Proprietatii Intelectuale, desfasurate in data de 28.04.2014, la Curtea de Apel Bucuresti – Sala Pasilor Pierduti.

Ziua Mondiala a Proprietatii Intelectuale - Domnul Alexandru Cristian Strenc - Vicepresedinte O.S.I.M.

Am fost onorati sa o avem alaturi de noi la evenimentul ocazionat cu celebrarii Zilei Mondiale a Proprietatii Intelectuale pe distinsa doamna Irina Margareta Nistor! Cu acest prilej, doamna Irina Margareta Nistor a transmis un mesaj tuturor consumatorilor romani si a incurajat participantii la respectarea drepturilor de proprietate intelectuala! Fii si tu langa A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons!

Ziua Mondiala a Proprietatii Intelectuale - Doamna Irina Margareta Nistor

In cadrul evenimentului ocazionat cu celebrarea Zilei Mondiale a Proprietatii Intelectuale, domnul Radu Lazaroiu – Director General Romaqua Group a transmis un mesaj tuturor celor prezenti, despre importanta respectarii drepturilor de autor.

Ziua Mondiala a Proprietatii Intelectuale - Domnul Radu Lazaroiu - Director General Romaqua Group

InfoCons (www.infocons.ro ), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal