Ia atitudine! – Direcţionează 2%! – www.ia-atitudine.eu

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Ia atitudine! – Direcţionează 2%! – www.ia-atitudine.eu

Mai sunt câteva zile în care ai posibilitatea să te implici într-un proiect social și sa iei atitudine, direcționând 2% din impozitul pe venit.

Completează Formularul 230 și depune-l la direct la registratura organului fiscal de care aparții până pe 25 Mai pentru a transmite statului modul în care dorești să fie cheltuită o parte din impozitul pe venit plătit statului.

Accesează mai multe detalii despre pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru depunerea formularului și despre proiectele desfășurate de noi accesând www.ia-atitudine.eu.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu