Cere Bonul Fiscal pentru un produs sigur! Cere bonul fiscal pentru o reclamatie eficienta!

Zilele acestea toti romanii se inghesuie sa cumpere carne si sa iasa la gratare. Pe cealalta parte, industria din domeniul procesarii carnii si produselor din carne incearca reducerea TVA-ului.

Insa haideti cu totii sa facem ceva simplu si care este la indemana fiecaruia dintre noi, indiferent de varsta, si anume: sa Cerem Bonul Fiscal!

Sa cerem bonul fiscal nu neaparat pentru fiscalizare, ci pentru a avea u nprodus mai sigur, mai bun si mai sanatos pentru noi, pentru copiii nostril si pentru parintii nostri! Sa transformam acest lucru dintr-o exceptie intr-un obicei, intr-o obisnuinta ce tine de normalitate.

Astfel, am reusi sa avem produse din carne mai sigure, mai bune, mai calitative si am putea sanctiona pe cei care ne inseala, pe cei care incearca sa ne vanda produse nesigure si cu o calitate indoielnica.

Sa pornim asadar revolutia calitatii, a sigurantei, a bunului simt in comert si sa ne mobilizam cu totii in aceste zile si nu numai sub sloganul `Cere Bonul Fiscal pentru un produs sigur!` si, nu in ultimul rand, `Cere Bonul Fiscal pentru o reclamatie eficienta!`.

O asemenea revolutie poate sa aiba succes numai in cazul in care ne unim cu totii fortele si incepem sa facem in mod concret ceva, nu doar sa dezbatem aceasta tema!

Putem reusi! Putem in mod real, putem fiecare dintre noi si am sentimentul si certitudinea ca putem schimba ceva in Romania fara sa asteptam de la clasa politica, de la autoritati si alte terte persoane!

Putem NOI impreuna militand pentru normalitate, demonstrand acest lucru zi de zi in magazine, in piete, pretutindeni, uniti de idealul de a fi cu totii Consumatori Responsabili! Sunt convins ca fiecare dintre noi poate reusi sa devine un SuperConsumator care cumpara mai `destept`, si nu mai mult! Avem nevoie doar de un gest simplu, de un gest firesc, un gest care, pe termen lung, poate schimba Romania!

Cere Bonul Fiscal! Si daca ai o problema, nu uita, noi suntem aici 021-9615 pentru tine !

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal