Gradinita cu Program Prelungit nr 2, Brasov – Colaborare cu InfoCons – Asociatie de Consumatori

Gradinita cu Program Prelungit nr 2, Brasov, doreste sa va multumeasca pentru sprijinul acordat in derularea proiectelor educationale derulate impreuna in decursul anului scolar. Colaborarea cu InfoCons, reprezinta pentru noi, cei mici, un mod accesibil de educatie pentru viitor, prin modelarea personalitatilor copiilor in spiritul aprecierii calitatii vietii. O9atitudine este, pentru prescolarii de azi, o fereastra catre Europa de maine.

Cu ocazia celebrarii a 9 ani de la infiintarea Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons si de la initierea Campaniei Nationale “o9atitudine!`  va uram un sincer “La Multi Ani!` si multe realizari frumoase impreuna.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal