Gala Premiilor pentru un Mediu Curat este o competitie de proiecte eco, ajunsa la cea de-a XI-a editie, care isi propune sa promoveze initiativele dedicate protectiei mediului, prevenirii risipei resurselor planetei si proiectele de CSR.

InfoCons este partener traditional al Galei Premiilor pentru un mediu curat.

In cei 10 ani ai competitiei au fost inregistrate peste 500 de proiecte, dintre care amintim: proiectul Romtelecom SA `Adopta un rau`, Let`s Do It, Romania! Cu proiectul “Let`s Do It, Romania!` , Garda Ecologica Baia Mare cu proiectul `Baia Mare curata` si Fundatia Conservation Carpathia cu proiectul `Carpathia, rezervatia de salbaticie a Europei`.

Detalii pe www.premiilepentrumediucurat.ro , www.ecotic.ro.

Citește și:

112 – 113 – Numere de urgență de afișat

Consumatorii europeni irosesc anual din cauza risipei alimentare 334 m2 de teren arabil

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal