Felicitari tuturor absolventilor de liceu care au reusit sa treaca cu brio examenul de bacalaureat!

Felicitari tuturor absolventilor de liceu care au reusit sa treaca cu brio examenul de bacalaureat!

Sper sa inteleaga fiecare dintre voi ca este doar primul pas pentru cei care au trecut acest examen si acum trebuie cu adevarat sa fiti implicati si cu o9atitudine ! Sa reusiti ca si celelalte examene ale vietii sa le treceti cu succes, iar cei care sunt acum in perioada de liceu sa inteleaga ca este foarte important sa fim fiecare dintre noi actorul principal al propriei vieti si nu spectatori.

Sa avem o viata care sa se poata sfarsi cu celebrul ‘Happy End’, dar important este sa si trecem examenele vietii.

Ia atitudine! Cunoaste-ti drepturile si exercita-le apeland 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal