Eveniment 15 ani de activitate Fundatia Konrad Adenauer

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Eveniment 15 ani de activitate Fundatia Konrad Adenauer

Astazi, domnul Sorin Mierlea Presedinte al InfoCons participa la evenimentul organizat cu ocazia sarbatoririi a 15 ani de activitate a Fundatiei Konrad Adenauer in Romania – ` Europa in schimbare – ce urmează acum’, ce se desfasoara la Hotel Intercontinental Bucuresti.

In cadrul evenimentului vor fi prezenti atat presedintele Fundatiei Konrad Adenauer, dr. Hans- Gert Pöttering cat si numeroase nume ale scenei politice din Romania, dar si oameni de afaceri si activisti care au contribuit de-a lungul timpului la consolidarea relatiei romano-germane.

Eveniment 15 ani de activitate Fundatia Konrad Adenauer - InfoCons - Protectia Consumatorilor Eveniment 15 ani de activitate Fundatia Konrad Adenauer - InfoCons - Protectia Consumatorilor

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Ia atitudine! Cunoaste-ti drepturile si exercita-le apeland 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal