Elisabeta Roşu – Judecător, vicepreşedinte al Curţii de Apel Bucureşti

URĂRI DE ` LA MULŢI ANI !` CU OCAZIA ÎMPLINIRII A 10 ANI DE VIAŢĂ A ASOCIAŢIEI NAŢIONALE PENTRU PROTECŢIA CONSUMATORILOR ŞI PENTRU PROMOVAREA PROGRAMELOR ŞI STRATEGIILOR DIN ROMÂNIA

Deşi nu am cunoscut activitatea Asociaţiei încă de la înfiinţare, ci numai de 4 ani, pot să spun că această persoană juridică desfăşoară o activitate vizibilă atât în ce priveşte activitatea autorităţilor cât şi sub aspectul protecţiei consumatorilor, activităţile desfăşurate dovedind o reală preocupare pentru traiul cetăţeanului român, fie în ţara lui, fie atunci când acesta este în străinătate.

De aceea, doresc să adresez cu ocazia împlinirii a 10 ani de activitate:

` LA MULŢI ANI !`;

` FELICITĂRI PENTRU ACTIVITATEA DESFĂŞURATĂ TIMP DE UN DECENIU !`,

` VIAŢĂ LUNGĂ ŞI SUCCESE ÎN BENEFICIUL SOCIETĂŢII ROMÂNEŞTI !`

` PREZENŢĂ LARGĂ ATÂT PE TERITORIUL ÎNTREGII ŢĂRI CÂT ŞI ÎN SUFLETUL TUTUROR CETĂŢENILOR ROMÂNI`;

` CURAJ ŞI PERSEVERENŢĂ ÎN TOATE DEMERSURILE ÎNDREPTATE ÎMPOTRIVA RĂULUI!`.

ELISABETA ROŞU,

Judecător, vicepreşedinte al Curţii de Apel Bucureşti

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal