Dr.Ing. Viorel Morarescu – Director General – Directia Generala Industrie Alimentara InfoCons Protectia Consumatorului 14 iulie 2014

Dr.Ing. Viorel Morarescu - Director General - Directia Generala Industrie Alimentara - Testimonial - InfoCons - Protectia Consumatorilor

Timpul pentru Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din ROMANIA a curs frumos pentru ca noi consumatorii din România să avem asigurată o protecţie la nivel naţional şi european.

Managementul acestei organizaţii, care a crede cu tenacitate în obiectivul propus, cu o echipă tânără şi entuziastă ce şi-a propus proiecte şi programe pentru cele mai sensibile servicii şi produse de pe piaţă, informează permanent consumatorii  fiind o voce în susţinerea veridicităţii şi autenticităţii produselor şi serviciilor.

O aniversare de 10 ani  este un  simbol al perfecţiunii, este o mărturie a faptului că eşti bun, că poţi contura dialoguri între autorităţile publice centrale şi locale şi cetăţeni, împlinind misiunea asociaţiei: `Un om prevenit face cât doi` acesta fiind un mesaj acceptat de noi toţi.

Proiectele şi programele propuse de dumneavostră sunt un bun exemplu al colaborării cu Direcţia Generală  Industrie Alimentară din cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, în baza protocolului semnat de minister şi asociaţia pe care o coordonaţi.

Simbolurile mărcii asociaţiei sunt o recunoaştere a calităţii pe care o oferiţi după zece ani.

Vă dorim mult succes în activitatea dumneavoastră, astfel ca noi consumatorii să ştim că avem un standard în verificarea respectării calităţii  produselor şi servicilor.

 

LA MULŢI ANI!

         

Dr.Ing.Viorel Morarescu
DIRECTOR GENERAL
Directia Generala Industrie Alimentara
Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal