Echipa Consumer Classroom s-a reunit la Paris pentru a da un nou impuls proiectului

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Echipa Consumer Classroom s-a reunit la Paris pentru a da un nou impuls proiectului

Consumer Classroom este un website multilingv dedicat profesorilor din şcolile secundare care-şi doresc să predea elevilor lor, responsabil, educaţia consumatorilor. Echipa coordonatoare a acestui mare site este compusă din 4 parteneri principali europeni şi din 26 de reprezentanţi naţionali ai fiecărui Stat Membru al UE, atât din educaţie sau/şi din lumea protecţiei consumatorului.

Expertise France, care conduce proiectul, a decis să găzduiească o întâlnire de lucru de 2 zile, în Paris, pe 7 şi 8 aprilie, pentru a dezbate şi aprofunda subiecte precum: metode de învăţare inovative,impactul sensibilizării consumatorilor cu privire la tineretul european și noi modalități digitale de transfer al know-how-ului.

Întâlnirea a prilejuit de asemenea oportunitatea de a primi un feedback de la fiecare partener naţional prezent şi de a adapta următorii paşi ai proiectului la implementarea politicilor educației consumatorilor pe specificul național.

Pentru a ritma întâlnirea, un accent deosebit a fost pus pe abordarea construirii echipei (team buiding) care ar permite mărirea implicării participanților şi pentru asigurarea succesului proiectului. Comunitatea Consumer Classroom va beneficia cu siguranță de această rețea europeană creativă și dinamică în anii următori.

Pentru mai multe infromaţii: www.consumerclassroom.eu

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!*

*Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu