Aditiv alimentar din categoria antioxidanţilor, emulgatorilor şi stabilizatorilor. Este un compus care se regăseşte în structura membranei celulare a oricărui organism viu. Pentru uz industrial (alimentar şi farmaceutic) se obţine în special din boabe de soia sau gălbenuş de ou. Se utilizează în toate tipurile de produse alimentare.
Cardul european de asigurări sociale de sănătate: călătoriți în sigurață
Cantitate max zilnica permisa/corp: Doza zilnică admisă nu este limitată.
Descriere cantitate max zilnica permisa: Doza zilnică admisă nu este limitată.
Doza de încorporare în alimente: 1000 mg/l
Descriere doza de încorporare în alimente: Doza de incorporare in alimente destinate sugarilor si copiilor mici este de 1000 mg/l.
Efecte secundare: NU
Descriere efecte secundare: NU produce efecte secundare nici măcar persoanelor alergice la soia sau ouă.
Contraindicatii: Nespecificat
Utilizabil pentru copii: DA
Descriere utilizare copii: Acest aditiv este admis in alimentele pentru copii in limitele impuse.
– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!
– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!
Nr. de tel – 021.9615 sau *9615
Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro