Dr. Vladimir Mănăstireanu – Preşedinte ANSVSA

Mesajul preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, dr. Vladimir Mănăstireanu, la aniversarea a 10 ani de la înfiinţarea Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România (InfoCons -InfoCons):

 Dr. Vladimir Mănăstireanu - Preşedinte ANSVSA - Testimonial - InfoCons - Protectia Consumatorilor

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a aniversat în acest an, un deceniu de excelenţă în domeniul sanitar veterinar şi al siguranţei alimentelor. În tot acest timp, colaborarea dintre Autoritate şi organizaţiile de protecţie a consumatorilor a evoluat şi a dobândit noi valenţe.

Am convingerea că şi pe viitor, ne vom intensifica şi conjuga acţiunile pentru apărarea sănătăţii şi intereselor consumatorilor şi pentru creşterea încrederii acestora faţă de produsele alimentare româneşti.

Pentru “o9atitudine` care va fi adoptată de către cetăţenii României, consumatori europeni!

Vă felicit pentru împlinirea celor 10 ani de activitate şi vă doresc mult succes în continuare!

Dr. Vladimir Mănăstireanu

Preşedinte ANSVSA

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal