Dr. Liviu Harbuz Prim-vicepreședinte – Colegiul Medicilor Veterinari din România InfoCons Protectia Consumatorilor 20 aprilie 2021

InfoCons înseamnă o activitate foarte complexă de informare, educare și protecție a consumatorilor.

 

Activitatea de prevenție promovată de InfoCons a adus numeroase beneficii societății românești în ansamblul ei, comportându-se ca un partener autentic față de autoritățile statului, față de implementarea și respectarea legii.

InfoCons a devenit un lider în promovarea sănătății consumatorilor, în dezvoltarea unui comerț sănătos, aducând beneficii financiare și morale în foarte multe segmente ale economiei românești .

Mulțumim, InfoCons și viață lungă!

Dr. Liviu Harbuz

Prim-vicepreședinte – Colegiul Medicilor Veterinari din România

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal