Donatia de carte, C.A.R.P OMENIA (sediul C.A.R.P)

Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România a organizat Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor ‘OMENIA’ pe data de 2 martie, o donaţie de carte, două colecţii din Biblioteca Adevărul ‘ 100 de opere esenţiale’.

Iniţiativa a fost primită cu entuziasm de către membrii C.A.R.P Omenia, mai ales că pensionarii ar fi  vrut să citească dar, din păcate, unii nu aveau posibilitatea.

Cărţiile au intrat în biblioteca C.A.R.P. Omenia de unde vor putea fi împrumutate de pensionarii membri ai Centrului A.N.P.C.P.P.S. România- o9atitudine organizat în cadrul C.A.R.P Omenia.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu