Domnul Sorin Mierlea va tine un discurs la Evenimentul „Asistenta Tehnica si Educationala la Nivel National pentru Actiuni de combatere a discriminarii in companiile din industria gazelor”

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Domnul Sorin Mierlea va tine un discurs la Evenimentul „Asistenta Tehnica si Educationala la Nivel National pentru Actiuni de combatere a discriminarii in companiile din industria gazelor”

In cursul zilei de astazi, 10 iunie 2014, domnul Sorin Mierlea – Presedinte al InfoCons – InfoCons va participa prin sustinerea unui mic discurs  la evenimentul avand ca titlu “ATENA – Asistenta Tehnica si Educationala la Nivel National pentru Actiuni de combatere a discriminarii in companiile din industria gazelor`.

Evenimentul  este organizat de Federatia Sindicatelor “Gaz Romania` si Asociatia pentru Educatie si Natura la Hotel Athenee Palace Hilton, sala “Regina Maria`.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu