Aplicatia InfoCons ingrediente, aditivi alimentari, calorii Protectia Consumatorilor
Aplicatia InfoCons Ingrediente, sare, zahar, calorii Protectia Consumatorilor

Noi produse în Aplicația InfoCons – Scaneaza codul de bare

 1. Acasă
 2. Comunicate de presă
 3. Noi produse în Aplicația InfoCons – Scaneaza codul de bare

Aplicația InfoCons Scanează Codul de Bare este disponibila GRATUIT pentru telefoanele cu Android cat si pentru cele cu iOS.

Acum puteti scana Ciocolată Milka 100g, Frutti fresh Tutti Frutti 0,5L, Tymbark portocale si portocale rosii cu pulpa 1,5L, Napolact Iaurt numa-bun 400g, Negro 2000 Salata cu icre de hering si ceapa 140g, Auchan Salata cu icre de crap si ceapa 70g, Negro 2000 Salata de icre cu crap si ceapa 75g, Doripesco Salata de icre de crap cu ceapa 190g, Doripesco Salata de icre de crap 130g, Gusturi Romanesti Salata cu icre de crap 100g, Gusturi Romanesti Salata cu icre de crap si ceapa 100g, Ocean Fish salata de icre cu ceapa 80g, Ocean Fish Salata de icre 80g, Clever salata cu icre crap si ceapa 140g, Salmaris salata cu icre crap 70g, Salmaris salata cu icre crap 110g, Gran Mare Salata de icre crap si ceapa 150g, Bonito salata cu icre 170g, Zuzu Bifidus Iaurt de baut Portocale si piersici 320g, Danone Cremosso Intens Visine 140g, Danone Activia fibre 320g, Solevita Pear Nectar 1l, Solevita Orange Nectar 2l, Parmakat Santal Pesca Nettare 2000ml.

Descarca Aplicatia InfoCons pentru telefoane mobile GRATUIT din PlayStore Andorid sau AppStore iOS si vei putea:

 1. Accesa o baza de date de peste 30.000 de produse, incepand de la produse alimentare, cosmetice, curatenie pana la produse electronice si electrocasnice, printr-o simpla scanare a codului de bare.
 2. Depune o sesizare/solicita consultanta direct din meniul aplicatiei
 3. Accesa din meniu Setul de Informatii Utile Pentru Consumatori, precum Telefonul consumatorului, Asigurări, Știați că…?, Drepturile Consumatorilor în UE, Iluminat mai bun!, Numere Utile, Călătorii, Cumpărături, Cutremure, Dicționar ingrediente (aditivi alimentari), Fenomene naturale, Incendii, Inundații, Produse financiar-bancare, Servicii de telefonie, Situații de urgență.
 4. Accesa din meniu Dictionarul General pentru Consumatori al Aditivilor Alimentari
 5. Accesa Testele Comparative realizate in cadrul consortiului I.C.R.T. – International Consumer Research & Testing si nu numai, cu privire la mii de produse si servicii
 6. Apela direct din aplicatie Numarul pentru Consultanta si Informatii in domeniul Protectiei Consumatorilor al InfoCons, 021 9615
 7. Accesa Informatii Utile pentru Calatorii in si din Uniunea Europeana, precum si informatii despre fiecare tara in parte, precum Conditii de intrare si regim de sedere, Conditii pentur eliberarea permiselor de munca, Siguranta si criminalitate, Amenintari teroriste, etc.
 8. Accesa contul tau de Membru Simpatizant al InfoCons direct din meniul aplicatiei.

Vino alaturi de noi! Ai scanat un produs si nu l-ai regasit in baza de date? Ajuta-ne sa actualizam baza de date cu produse noi!

Trimite-ne un e-mail in care sa atasezi fotografii cu eticheta produsului si detalii despre magazinul de unde l-ai achizitionat pe adresa [email protected], iar noi vom adauga in aplicatie informatiile de pe eticheta si aditivii alimentari!

 

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal