Domnul Sorin Mierlea va participa la masa rotunda cu tema ‘Locul produselor pentru constructii intr-o economie circulara’

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Domnul Sorin Mierlea va participa la masa rotunda cu tema ‘Locul produselor pentru constructii intr-o economie circulara’

Astăzi, 16 Octombrie 2015, domnul Sorin Mierlea, președinte InfoCons, participa la masa rotunda cu tema ‘Locul produselor pentru constructii intr-o economie circulara’, organizata de Asociatia Producatorilor de Materiale pentru Constructii din Romania ce se va desfasura in cadrul Forumului pentru Inovare, la ROMEXPO.

Printre temele abordate, amintim:

  • Produsele pentru constructii, o abordare prin prisma economiei circulare in Romania;
  • Co-procesarea deseurilor din industria cimentului;
  • Cercetari pentru realizarea de cimenturi si materiale compozite speciale si/sau multifunctionale;
  • Producerea de fibra sintetica poliesterica si banda PET;
  • Producerea de granule de sticla de inalta puritate;
  • Proiecte de cercetare si valorificare a conului de sticla CRT, considerat deseu periculos.

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercita-le apelând 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu