Domnul Sorin Mierlea va participa la evenimentul organizat de Federatia Nationala “OMENIA` pentru celebrarea a 25 de ani de activitate

Azi, 24 Septembrie 2015, domnul Sorin Mierlea – Presedinte InfoCons – va participa intre orele 12:00-15:00 la evenimentul organizat de Federatia Nationala “OMENIA` a Caselor de Ajutor Reciproc ale Pensionarilor din Romania cu ocazia implinirii a 25 de ani de activitate.

Cu aceasta ocazie InfoCons ureaza Federatiei Nationale “OMENIA` a Caselor de Ajutor Reciproc ale Pensionarilor din Romania mult succes in activitatea desfasurata!

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaste-ti drepturile si exercita-le apeland 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal