Domnul Sorin Mierlea va participa la evenimentul organizat de Federaţia Asociaţiilor Companiilor de Utilităţi din Energie – ACUE

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Domnul Sorin Mierlea va participa la evenimentul organizat de Federaţia Asociaţiilor Companiilor de Utilităţi din Energie – ACUE

Astăzi, 28 Septembrie 2015, începând cu ora 10:00, Domnul Sorin Mierlea – Președinte InfoCons – va participa la evenimentul organizat de Federaţia Asociaţiilor Companiilor de Utilităţi din Energie – ACUE unde va fi prezentat și dezbătut un studiu privind funcţionarea pieţei de energie electrică şi gaze naturale din România şi structura facturii de energie electrică şi gaze naturale pe care o primeşte clientul.

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercita-le apelând 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu