Domnul Sorin Mierlea va fi în direct la Radio București FM

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Domnul Sorin Mierlea va fi în direct la Radio București FM

Domnul Sorin Mierlea, președintele InfoCons, va fi prezent în intervalul orar 14:00 – 15:00 la Radio București FM, în cadrul emisiunii ‘În comunitate’.

În cadrul emisiunii va discuta despre modul de achiziționare a produselor din supermarket, etichetare, publicitate și multe alte informații utile pentru consumatori.

Citește și:

Ești asigurat? Cum te-ai asigurat? Ai citit contractul de asigurare?

Cum pot deveni arsurile de stomac periculoase

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons Asigurări pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine! Ne puteți contacta la:

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615.

Whats App – 0732.008.969

Mail: [email protected]

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Descarca aplicatia InfoCons
Meniu