Domnul Sorin Mierlea va fi în direct la Radio București FM

Domnul Sorin Mierlea, președintele InfoCons, va fi prezent în intervalul orar 14:00 – 15:00 la Radio București FM, în cadrul emisiunii ‘În comunitate’.

În cadrul emisiunii va discuta despre modul de achiziționare a produselor din supermarket, etichetare, publicitate și multe alte informații utile pentru consumatori.

Citește și:

Ești asigurat? Cum te-ai asigurat? Ai citit contractul de asigurare?

Cum pot deveni arsurile de stomac periculoase

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons Asigurări pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine! Ne puteți contacta la:

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615.

Whats App – 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal