Domnul Sorin Mierlea – Presedinte InfoCons participa la Conferinta de excelenta in domeniul energetic: EFECTELE PACTULUI ECOLOGIC EUROPEAN SI ALE PLANULUI DE RELANSARE SI REZILIENTA IN DOMENIUL ENERGIEI

Domnul Sorin Mierlea – Presedinte InfoCons  participa astazi, 20 Mai 2021 incepand cu ora 09:30 la Conferinta de excelenta in domeniul energetic:EFECTELE PACTULUI ECOLOGIC EUROPEAN SI ALE PLANULUI DE RELANSARE SI REZILIENTA IN DOMENIUL ENERGIEI

Potrivit Strategiei energetice a României 2020-2030, cu perspectiva anului 2050, din 1990 şi până în prezent, sectorul energetic românesc se află într-o continuă transformare: rând pe rând, au fost închise mai multe capacităţi de exploatare a resurselor energetice primare, precum şi de producere a energiei electrice şi termice. Motivele principale ale acestor închideri sunt legate de reducerea generală a activității economice, de gradul redus de rentabilitate sau de neadaptarea la noile norme de mediu.

 

 

Citeste si :

Pactul ecologic european 

Reduceti impactul asupra mediului la masa si la cumparaturi 

Taxele de mesiu la nivelul Uniunii Europene 

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal