Domnul Sorin Mierlea – Presedinte InfoCons participa in calitate de speaker la Simpozionul International ”EDUCAȚIA NUTRIȚIONALĂ ȘI PROVOCĂRILE LUMII CONTEMPORANE”

Domnul Sorin Mierlea, președintele InfoCons, participă astăzi, 21 Mai 2021, în calitate de speaker la cea de-a treia editie a Simpozionului International ”EDUCAȚIA NUTRIȚIONALĂ ȘI PROVOCĂRILE LUMII CONTEMPORANE”.

Simpozionului Internațional ”Educația nutrițională și provocările lumii contemporane”, dorește să crească gradul de conștientizare a consumatorilor de toate vârstele, privind necesitatea adoptării unui stil de viață sănătos și a unor diete alimentare diversificate, echilibrate și sănătoase, cu cât mai puține alimente procesate, cu scopul întăririi sistemului imunitar, mai ales în contextul actualei crize din domeniul sănătății cu care se confruntă omenirea.

 

ORGANIZATOR
COLEGIUL ECONOMIC „VIILOR”

PARTENERI INSTITUȚIONALI

1. INSPECTOTATUL ȘCOLAR AL MUNICIPIULUI BUCUREȘTI
2. INFOCONS -ORGANIZAȚIE DE PROTECȚIA CONSUMATORILOR
3. ASOCIAZIONE CUOCHI ITALIANI

 

Mai multe detalii despre eveniment puteti regasi AICI 

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal